Перейти к публикации

Кинула модель @Monikka https://sexonskype.com/monikabellucci74

Рекомендованные сообщения

Добрый день. Кинула модель Моника ее ТГ  @Monikka ее анкета https://sexonskype.com/monikabellucci74

Договорились на 5 мин вирта после оплаты она пропала потом написала что не может Вирт но деньги не захотела возвращать в потом и вовсе заблокировала. 

Я считаю если Вирт не можеш бывает разное то просто верни деньги я найду другую с кем мне пошалить. Ведь я не могу и не хочу в другое время.  Настроение и возможность есть только сейчас. 

Все пруфы прикрепляю 

Вижу она у вас тут часто мелькает на форуме почему ее ещё не заблокировали. 

IMG_20250624_133747_119.jpg

24.06.2025 в 13:39, kartta2074 сказал:

Добрый день. Кинула модель Моника ее ТГ  @Monikka ее анкета https://sexonskype.com/monikabellucci74

Договорились на 5 мин вирта после оплаты она пропала потом написала что не может Вирт но деньги не захотела возвращать в потом и вовсе заблокировала. 

Я считаю если Вирт не можеш бывает разное то просто верни деньги я найду другую с кем мне пошалить. Ведь я не могу и не хочу в другое время.  Настроение и возможность есть только сейчас. 

Все пруфы прикрепляю 

Вижу она у вас тут часто мелькает на форуме почему ее ещё не заблокировали. 

По  перше я  ні де не( мелькаю) є щє одна МОНИКА на сайті .так шо разуй очі! По друге  ти  хос бреши  так  щоб  складно  було) а то виставляєе переписку  і сам не.  доказуєш  шо брешещ! де я пропала  , якщо я постійно тобі  відповідала і це видно більш того  там написсано  після  оплати  що буду    через  10 хвилин  які даються  на те , щоб  моднль  могла   приготуввптись  до  вірта ! Надіти білизну і  т.д потім вимкнулось сввтло  пр що я тебе  попередила , тому  і не могла провести услугу!!!   ТИ хотіло бабло плвернути  я тобі  ввдпвіла  що так неее працюю  і в  услузі  тобі ні хто не відмовив  , треба почекати   і я ю  провела її..це форс мажор   від якого ні хто не застрахован!  ТО ДЕ  ЦІКАВО Я ПРОПАЛА?  більш того  заблокував мене  ти прочитавши  моє  останне   смс . ЧОМУ ТИ ОДРАЗУ  НЕ НАПИСАВ АДМІНАМ  ?  а прийшло з кляузою через неділю? бо  ти знало шо брешеш  в само  втікло  заблокувавши  мене!!! СИДІЛО  МАБУДЬ НОЧАМИ І СТРОЇЛО КОЗНІ ЯК МЕНЕ НАКАЗАТИ))  я працюю багато років  і ніколи ні хто не скаржився  шо я кинула!  як би я тобі првернула кошти якщо немає світла а кабінет банка в іншому особистому  тел.  але ж ти мене заблокувало   , то як  і кому я могла тобі написати , більш того  через пів часа увімкнули світло.  ТО ТИ БРЕХЛИВА НАВОЛОЧ ЯКА НЕМАЄ НІ СОВІСТІ !  НІ ЧЕСТІ! НЕ ТОБІ  НЕПОТРІБУ  МЕНЕ НАЗИВАТИ КАДОЛОВОМ  КОЛИ САМЕ БРЕХЛИВЕ!!!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.

Гость
Ответить в теме...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

• Сейчас на странице   0 пользователей

Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...